Επαγγελματική φωτογράφιση διαμερισμάτων Airbnb

Καλώς ήρθατε και εσείς στον τομέα ενοικίασης χώρων για διαμονή στον τουρισμό.

Σύντομα θα καταλάβετε πως οι κρατήσεις σας εξαρτώνται εκτός από την τιμή και από την ποιότητα των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε το διαμέρισμα, σπίτι ή βίλα σας στην πλατφόρμα του Airbnb, του Booking ή άλλων εταιρειών.

Γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις της κάθε πλατφόρμας και θα σας βοηθήσουμε μέσα από την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας για το Airbnb ή το booking να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τις κρατήσεις σας!

Πόσες φωτογραφίες του διαμερίσματος θα παραλάβετε;

Κατά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης θα παραλάβετε 30 - 50 φωτογραφίες του διαμερίσματος (ανάλογα τον χώρο), υψηλής ανάλυσης, για να τις εισάγετε στο Airbnb.

Πότε θα παραλάβετε τις φωτογραφίες;

Όλες οι φωτογραφίες παραδίδονται μέσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες για να έχετε άμεσα αύξηση των κρατήσεων σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχοντας φωτογραφίσει περισσότερα από 120 διαμερίσματα για το Airbnb και Booking γνωρίζουμε τις απαιτήσεις σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  • Υπερευρυγώνιος φακός χωρίς παραμορφώσεις
  • Ειδικές τεχνικές φωτογράφισης
  • Ειδικά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών εσωτερικών χώρων

Είναι μερικά από τα προνόμια για να συνεργαστείτε μαζί μας

ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Χρήση επαγγελματικού Drone με κάλυψη έως 7 km και μεγάλη ανάλυση φωτογραφιών για την εναέρια φωτογράφιση του διαμερίσματος σας και των εξωτερικών χώρων.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίζουμε οικείες για το Airbnb, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής έχουμε επισκεφτεί περισσότερες από 65 πόλεις της Ελλάδος.

Ζητήστε τώρα μία προσφορά για τη φωτογράφιση του διαμερίσματος σας

Προετοιμασία Φωτογράφισης Διαμερισμάτων Airbnb

Η επαγγελματική φωτογράφιση του διαμερίσματος ξεκινάει με την σωστή προετοιμασία του χώρου. Ο χώρος θα πρέπει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όπως όταν αναμένετε τους επισκέπτες – πελάτες σας.

Προσέχουμε για τυχόν ακαθαρσίες, προσωπικά αντικείμενα, καλώδια, καμένες λάμπες κλπ.

Τί ώρα να φωτογραφηθεί το διαμέρισμα;

Δυστυχώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα για την φωτογράφιση ενός σπιτιού, όπως ακούμε ανά περιόδους καθώς εξαρτάται από την εποχή που θα γίνει η φωτογράφιση και τον προσανατολισμό του κάθε διαμερίσματος.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να γίνει πρωινή ώρα και ο ήλιος να είναι σε αντίθετη φορά από το διαμέρισμα για να αποφύγουμε έντονες φωτεινότητες ή σκιάσεις στον χώρο.

 

Ευρυγώνιος φακός για την φωτογράφιση χώρων

Ο ευρυγώνιος φακός καθορίζει το εύρος ενός δωματίου που θα αποτυπωθεί στην φωτογραφία. π.χ. το δωμάτιο να φαίνεται ολόκληρο (90 μοίρες εύρος) & όχι μόνο το κρεβάτι (45 μοίρες).

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο ευρυγώνιο φακό (10mm) που δεν προκαλεί παραμορφώσεις (10mm μεγάλο εύρος, 20mm μικρότερο εύρος). 

Έτσι, όλα τα δωμάτια, μέχρι και το μπάνιο ανεξάρτητα το πόσο μικρά είναι θα αποτυπωθούν σε μία φωτογραφία και θα φαίνονται μεγάλα και ευρύχωρα.

Θέα από το εσωτερικό των δωματίων

Η μεγαλύτερη δυσκολία για έναν φωτογράφο διαμερισμάτων και γενικά χώρων είναι αποτυπώσει την θέα από το εσωτερικό ενός δωματίου ενώ ταυτόχρονα το δωμάτιο να φαίνεται εξίσου φωτεινό.

Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η αποτύπωση πολλών φωτογραφιών με διαφορετικές ρυθμίσεις και η ενσωμάτωση τους σε μία φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητη και η επιπλέον επεξεργασία π.χ. σε photoshop για το τελικό αποτέλεσμα.

Νυχτερινή Φωτογράφιση Κατοικίας - Βίλας

Εάν έχετε κατασκευάσει έναν ωραίο τεχνητό φωτισμό στην κατοικία σας, προτείνουμε πάντα να γίνεται και νυχτερινή φωτογράφιση ειδικά για τους εξωτερικούς χώρους.

Η εξωτερική φωτογράφιση της κατοικίας θα πρέπει να επαναληφθεί για τους εξωτερικούς χώρους, και σε περίπτωση που κατοικία βρίσκεται εκτός Αθηνών, πιθανόν να χρειαστεί και η διαμονή μας.

Φωτογράφιση εξωτερικών χώρων

Εάν η κατοικία σας, διαθέτει πισίνα, κήπο, ένα ωραίο καθιστικό, τότε θα πρέπει και αυτά να φωτογραφηθούν.

Σε συνδυασμό του χώρου μπορούμε να αναλάβουμε ή να βοηθήσουμε στο ‘στήσιμο’, π.χ. ενός ωραίου πρωινού ή βραδινού και να το εντάξουμε στην φωτογράφιση της οικίας.

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε και τις πιο καλλιτεχνικές λήψεις εκτός των χώρων.

Εναέρια φωτογράφιση κατοικίας

Με την χρήση του Drone που παρέχουμε, φωτογραφίζουμε, εναέρια την κατοικία σας, αποτυπώνοντας την θέα, τους εξωτερικούς χώρους αλλά και τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος όπωςτην παραλία.

Η εναέρια φωτογράφιση μπορεί να γίνει και για την αποτύπωση ανατολής – δύσης ηλίου, πρωινής και νυχτερινής φωτογράφισης του ξενοδοχείου. Πανοραμικές και 360 μοίρες φωτογραφίες είναι μέσα στο πακέτο εναέριας φωτογράφισης.

Επεξεργασία φωτογραφιών

Για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα είναι απαραίτητη και η επιπλέον επεξεργασία των φωτογραφιών αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση της κατοικίας σας.

Διορθώσεις φωτισμών, τόνωση χρωμάτων και αντιθέσεων μέχρι και σβήσιμο στοιχείων που ‘χαλάνε’ το τελικό αποτέλεσμα, είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχονται.

Ενδεικτικές τιμές φωτογράφισης Χώρων

Φωτογράφιση

Ξενοδοχείων
200 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Διαμερισμάτων
85 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Σκαφών Αναψυχής
120 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Επαγγελματικών Χώρων
90 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Κτιρίων
45 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Με Drone
80 Από
  • 2118004200

Ζητήστε τώρα μία προσφορά για τη φωτογράφιση του διαμερίσματος σας

Δείγματα φωτογράφισης εσωτερικών Χώρων

Call Now