Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων

Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων απαιτεί μεγάλη εμπειρία στην φωτογράφιση εσωτερικών χώρων και ειδικό εξοπλισμό για να μπορέσει να αποτυπωθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις τελικές φωτογραφίες.

Μην ξεχνάμε ότι οι φωτογραφίες που θα προβάλουν το ξενοδοχείο σας, είναι ο μοναδικός σας τρόπος για να κερδίσετε κρατήσεις – πελάτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κακές φωτογραφίες = χαμηλές κρατήσεις.

Άμεση παράδοση φωτογραφιών

Όλες οι φωτογραφίες παραδίδονται μέσα σε διάστημα 5-7 εργάσιμων ημερών χωρίς ποτέ να καθυστερήσουμε. Έτσι δεν θα χάνετε κρατήσεις από καθυστερήσεις.

Χωρίς προκαταβολές - Εγγύηση αποτελέσματος

Είμαστε 100% σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών σας! Έτσι δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ καμία προκαταβολή και η εξόφληση θα γίνει μόνο όταν θα είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και αφού δείτε τις τελικές φωτογραφίες.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε φωτογραφίσει περισσότερα από 150 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  • Υπερευρυγώνιος φακός χωρίς παραμορφώσεις
  • Ειδικές τεχνικές φωτογράφισης
  • Ειδικά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών εσωτερικών χώρων

Είναι μερικά από τα προνόμια να συνεργαστείτε μαζί μας

ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Χρήση επαγγελματικού Drone με κάλυψη έως 7 km και μεγάλη ανάλυση φωτογραφιών για την εναέρια φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας και των εξωτερικών χώρων.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίζουμε το ξενοδοχείο σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής έχουμε επισκεφτεί περισσότερες από 65 πόλεις της Ελλάδος.

Ζητήστε τώρα μία προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Φωτογράφιση Δωματίων Ξενοδοχείου

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας θα πρέπει πάντα να εμφανίζονται φωτεινά (χωρίς την προσθήκη φλας), ευρύχωρα (χωρίς παραμορφώσεις) και διακοσμημένα (αναλαμβάνουμε και την διακόσμηση εφόσον απαιτηθεί).

Τέλος, η σωστή προετοιμασία κατά την φωτογράφιση θα δώσει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στις τελικές φωτογραφίες.

Φωτογράφιση Μπάνιου - Λουτρού Ξενοδοχείου

Το δυσκολότερο δωμάτιο χώρος του ξενοδοχείου σας καθώς συνήθως ο περιορισμένος χώρος του μπάνιου δεν αφήνει να αποτυπωθεί στην φωτογραφία ως ευρύχωρο και ευδιάκριτο.

Για την φωτογράφιση του απαιτείται όσο πιο ευρυγώνιος φακός γίνεται χωρίς παραμορφώσεις (διαθέτουμε τον μεγαλύτερο ευρυγώνιο στην αγορά).

 

Φωτογράφιση Πρωινού - Μπουφέ

Και ποιός επισκέπτης σας δεν θα ήθελε να δει το πρωινό που παρέχετε πέρα από το δωμάτιο που θα διαμείνει.

Εξίσου λοιπόν σημαντικό είναι να αποτυπώσουμε στις φωτογραφίες με τον καλύτερο τρόπο τα φαγητά ενώ μπορούμε να βοηθήσουμε ή και να αναλάβουμε εξολοκλήρου το στήσιμο των πιάτων για την φωτογράφιση

Φωτογράφιση Θέας μέσα από το δωμάτιο

Η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν φωτογράφο εσωτερικών χώρων, είναι να φωτογραφηθεί η θέα ενός δωματίου ενώ ταυτόχρονα το δωμάτιο να φαίνεται εξίσου φωτεινό.

Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απαραίτητη η αποτύπωση πολλών φωτογραφιών με διαφορετικές ρυθμίσεις και η ενσωμάτωση του σε μία φωτογραφία, ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητη και η επιπλέον επεξεργασία π.χ. σε photoshop για να το τελικό αποτέλεσμα.

Νυχτερινή Φωτογράφιση Ξενοδοχείου

Εάν έχετε κατασκευάσει έναν ωραίο τεχνητό φωτισμό για το ξενοδοχείο σας, προτείνουμε πάντα να γίνεται και νυχτερινή φωτογράφιση ειδικά για τους εξωτερικούς χώρους.

Η φωτογράφιση του ξενοδοχείου θα πρέπει να επαναληφθεί και θα χρειαστεί πιθανόν και η διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση

Φωτογράφιση εξωτερικών χώρων

Πισίνες, κήπους, γήπεδα, παιδικές χαρές, μπαρ κλπ είναι απαραίτητα να φωτογραφηθούν.

Τα παραπάνω θα πρέπει να φωτογραφηθούν επίγεια με ευρυγώνιο φακό και εφόσον επιθυμείτε προτείνουμε και την εναέρια φωτογράφιση με drone για την κάλυψη του συνόλου των χώρων.

Εναέρια φωτογράφιση ξενοδοχείων

Με την χρήση του Drone που παρέχουμε σας μπορούμε να φωτογραφίσουμε το ξενοδοχείο σας, από ψηλά αποτυπώνοντας την θέα, τους εξωτερικούς χώρους αλλά και τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος όπως την παραλία.

Η εναέρια φωτογράφιση μπορεί να γίνει και για την αποτύπωση ανατολής – δύσης ηλίου, πρωινής και νυχτερινής φωτογράφισης του ξενοδοχείου. Πανοραμικές και 360 μοίρες φωτογραφίες είναι μέσα στο πακέτο εναέριας φωτογράφισης.

Επεξεργασία φωτογραφιών

Για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα είναι απαραίτητη και η επιπλέον επεξεργασία των φωτογραφιών αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας.

Διορθώσεις φωτισμών, τόνωση χρωμάτων και αντιθέσεων μέχρι και σβήσιμο στοιχείων που ‘χαλάνε’ το τελικό αποτέλεσμα, είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχονται.

Ενδεικτικές τιμές φωτογράφισης Χώρων

Φωτογράφιση

Ξενοδοχείων
200 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Διαμερισμάτων
85 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Σκαφών Αναψυχής
120 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Επαγγελματικών Χώρων
90 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Κτιρίων
45 Από
  • 2118004200

Φωτογράφιση

Με Drone
80 Από
  • 2118004200

Ζητήστε τώρα μία προσφορά για το ξενοδοχείο σας

Δείγματα φωτογράφισης εσωτερικών Χώρων

Call Now